Goodbye Uganda!

WP_20180122_08_47_05_ProViimeinen päivä Ugandassa alkoi tuttuun tapaan aurinkoisena. Koko viikon aurinko oli hemmotellut meitä ja säästyimme sadekuuroilta ja ukkosmyrskyiltä, vaikka ennusteet sellaista povasivatkin joka päivälle. Maanantaina koitti kuitenkin jäähyväisten aika ja onnistuneen reissun tuoman ilon lisäksi mielessä oli ripaus haikeutta. Ennen päivän menoja annoimme vielä hotellin aulassa lahjoja meidän erinomaiselle isännällemme Isaacille ja Smart upin mentoreille, jotka olivat jakaneet koko viikon meidän kanssamme.

WP_20180122_08_38_09_Pro

Aamulla aamiaisen jälkeen kuvasimme kiitosvideon Wärtsilälle matkamme sponsoroinnista. Wärtsilän sponsorirahalla söimme koko porukka kaksi kertaa ja kävimme kerran uimassa Kabira Clubin hienolla altaalla.

WP_20180122_13_26_18_Pro

Viimeisen päivän ohjelmaan kuului matkan tunnelmien ja opitun reflektointia ja yhteinen juhlalounas Kabira Clubilla. Lounaan jälkeen kävimme uimassa hotellin uima-altaassa.

Osa ryhmästä kävi vielä Smart up factoryssä, jossa luovutimme jalkapalloja Everton Ugandalle. Seura valmentaa köyhiä tyttöjä ja poikia ja tuo ne kadulta pelikentälle. Samalla he oppivat monia tärkeitä taitoja, joita tarvitaan elämän aikana.

WP_20180122_15_16_25_Pro

Entebben lentokentälle lähdimme aikaisin välttääksemme ruuhkia. Pahimmillaan tunnin matka voi kestää ruuhkassa neljä tai viisikin tuntia. Olimme onnekkaita, kun selvisimme matkasta kahdessa tunnissa.

WP_20180122_18_19_21_Pro

Lento Amsterdamiin lähti aikataulussa ja matka yölennolla taittui nopeasti. Näimme kaikki lentokoneessa kauniita unia Ugandasta ja siellä tapaamistamme uusista ystävistä.

ryhmäkuva smartUp

Mainokset
Kategoria(t): Let´s get global -blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s